Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

L'ICO presenta el seu nou programa de monitoratge: SEGRE

Dilluns 30 Gener 2023


L'Institut Català d'Ornitologia posa en marxa un nou projecte de monitoratge centrat en el seguiment dels rapinyaires forestals (SEGRE). L'objectiu d'aquest projecte és fer un seguiment estandarditzat de les diferents espècies de rapinyaires forestals a Catalunya, així com determinar tendències a llarg termini de les poblacions i detectar canvis poblacionals al llarg del temps.

El projecte té una metodologia diferent de la del Seguiment d'Ocells Comuns de Catalunya (SOCC) però segueix el mateix disseny, on cada voluntari serà responsable d'un punt d'observació i haurà de comptar i anotar totes les espècies de rapinyaires que vegi durant 4 matins l'any. El projecte és obert a tothom, els requisits per participar són: disposar de 4 matins l'any seguint el calendari del projecte i ser capaç d'identificar els rapinyaires forestals de Catalunya.

El pròxim 16 de febrer a les 18:00 es farà una presentació online del projecte perquè tots els interessats puguin ampliar la informació i resoldre els dubtes que puguin tenir. L'assistència és lliure, però es requerirà una inscripció en aquest formulari.
 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats