Dijous 22 Desembre 2016

A més, cal enviar un petit informe del projecte que voleu dur a terme i que ha d'incloure els apartats següents: títol, responsable del projecte i col·laboradors, dades personals del responsable i dels col·laboradors (nom, cognoms, dni, adreça, tf i email), localitats de l'estudi, material i mètodes, terminis (anys i duració del projecte) i objectius. No cal que sigui un informe molt extens (màxim 2-3 fulls).
En el cas de les renovacions, cal adjuntar també un petit informe amb els resultats de 2016
Dijous 22 Desembre 2016

http://www.ornitologia.org/ca/queoferim/divulgacio/publicacions/rco_pdf.html
Dijous 22 Desembre 2016

Anuari Ornitològic del delta de l’Ebre 2014
Dijous 22 Desembre 2016

El propòsit d’aquests criteris és oferir als especialistes i estudiosos de l’àmbit de l’ornitologia unes pautes sistemàtiques, coherents, consensuades i paral·leles a les solucions acordades en altres llengües, que facilitin la creació de denominacions catalanes d’espècies d’ocells.
La publicació s’emmarca en un ambiciós projecte terminològic, encapçalat per un equip d’especialistes en ornitologia format per Raül Aymí, Rafel Cebrian, Jordi Clavell, Manuel-Enric Giménez i Àlex Mascarell, agrupats en la Comissió dels Noms dels Ocells en Català (CNOC). L’obra aplegarà les més de 10.500 denominacions catalanes d’ocells d’arreu del món amb els equivalents en castellà, francès, anglès i alemany.
Els Criteris per a la denominació catalana d’ocells es difonen des de l’apartat de Criteris i metodologia del web del TERMCAT, al costat dels documents paral·lels dedicats a la Denominació comuna de les papallones i a la Denominació de races d'animals domèstics, i a d’altres criteris similars d’àmbits ben diversos, també aprovats pel Consell Supervisor, com ara la Denominació catalana de les pluges de meteors, la Denominació comuna dels enzims o la Denominació de malalties parasitàries.
http://www.termcat.cat/docs/docs/DenominacioCatalanaOcells.pdf?ct=t(Ocells_Tramesa_Especialitzada)
Dijous 22 Desembre 2016

L’Atles d’Europa serà sens dubte una eina essencial per a la presa de decisions sobre conservació, però per tenir èxit en aquest ambiciós projecte necessitem la teva ajuda. Si patrocines una o més espècies estaràs contribuint directament als diferents aspectes que necessitem per completar el projecte, des de la recollida de dades en països amb poques capacitats de finançament, a la publicació del llibre l’any 2020, passant per l’anàlisi d’una de les majors bases de dades sobre ocells mai recopilada.
Tenim la manera de facilitar el teu suport. Escull la teva espècie i fes la teva donació. Aquestes festes, fes possible aquest gran somni!
