Dimecres 7 Juny 2017

Anant a Dades podreu veure les captures de l’estació del Barracot.
Malgrat que la campanya no va estar operativa durant el mes de març pels protocols de seguretat de la grip aviar, durant els mesos d’abril i maig es van capturar 2.299 exemplars de 60 espècies i amb captures interessants com 2 rascletons, 2 cucuts, 7 xots, 16 boscalers pintats grossos i 4 bosquetes icterines. Així mateix, es van recuperar 11 ocells portadors d’anelles estrangeres: sis boscarles de canyar de Suècia, Eslovènia, Itàlia i Croàcia, dues boscarles dels joncs de Suècia i Itàlia, dos balquers de França i Hongria i una oreneta amb anella holandesa.
Dimarts 23 Maig 2017
Ja podeu consultar el programa d'actes de l'assemblea de l'ICO 2017. Inscriviu-vos a les activitats que us hem preparat!


Divendres 12 Maig 2017

L’ordre del dia és el següent.
ORDRE DEL DIA
• Primer: Informe del President.
• Segon: Presentació per la Junta Directiva de les activitats portades a terme durant 2016.
• Tercer: Aprovació dels comptes anuals corresponents a l'exercici 2016.
• Quart: Presentació del pla dissenyat per la Junta Directiva per a la creació del remitent d’anellament català.
• Cinquè: Aprovació de la proposta d'actuacions i el pressupost per a l'any 2017.
• Sisè: Precs i preguntes.
• Setè: Lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea.
La Junta Directiva
Divendres 12 Maig 2017

Si et ve de gust participar en algun quadrat d'alta muntanya, encara ets a temps de fer els primers censos durant aquest mes de maig. T'animem a responsabilitzar-vos dels mostreigs de quadrats de 10x10 km. Cada quadrat es pot cobrir fàcilment en almenys un parell de caps de setmana.
Tria el teu quadrat i posa't en contacte amb nosaltres (atles@ornitologia.org).
Esperem que us animeu participar d'aquest gran projecte mentre gaudiu del territori i dels ocells!
Divendres 12 Maig 2017

Per participar-hi cal introduir el màxim nombre d’intents de cria entre els dies 23 d’abril i 31 de maig. És imprescindible que seguiu acuradament les instruccions que trobareu a la pàgina web observant el codi de conducta del projecte.
Hi pot participar qualsevol persona, sigui sòcia de l'ICO o no, que tingui interès en l’ornitologia i vulgui col·laborar a omplir els buits de coneixement sobre la reproducció de les espècies d’ocells que nidifiquen a Catalunya.
També es poden posar dades de qualsevol niu d’ocell de Catalunya, tant sigui un niu artificial com natural.
Comunicarem el guanyador/a durant la setmana següent a la seva finalització a les xarxes socials de l'ICO Facebook, Twitter i Instagram (@icocells). Contactarem individualment amb el guanyador per comunicar-li.
El premi es podrà recollir a la nostra oficina del carrer Girona, 168 de Barcelona o es podrà enviar al destinatari a ports deguts.
Animeu-vos a participar, la ciència, els ocells i vosaltres en sortireu guanyant!
