Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Vine a gaudir del Delta Birding Festival amb l'ICO

Divendres 30 Agost 2024


Els dies 20, 21 i 22 de setembre se celebra la desena edició del Delta Birding Festival i com cada any l’ICO serà un dels coorganitzadors. A més, us hem preparat un munt d’activitats perquè gaudiu amb nosaltres d’aquest festival.

D’entrada, el dissabte al matí el nostre president Jordi Baucells farà un taller, a la carpa 2, que ens ajudi a detectar i identificar correctament els rapinyaires nocturns al camp. Aquesta activitat és gratuïta i no requereix inscripció. El mateix dia a la tarda, el nostre company Carles Durà, responsable de l’Estació Biològica del Montseny, ens explicarà la seva experiència amb el Cos de Solidaritat Europeu i els voluntaris que viuen a l’Estació. El diumenge al matí, en Marc Fusellas, membre de l’equip de seguiments de l’ICO, ens parlarà de la implantació del projecte de Seguiment d’Aus Marines (SAM), del qual n’és el coordinador.

D’altra banda, el dissabte i el diumenge al matí s’organitza una activitat d’anellament que durà a terme el Marc Illa, anellador expert i coordinador d'Ornitho.cat. Les entrades per a aquesta activitat estan exhaurides, però si us interessa, podeu accedir a la resta d’activitats d’anellament que organitza l’ICO durant l’any. Les tradicionals sortides Emprèn el Vol, dirigides a un públic familiar o d’iniciació, continuen tenint el seu espai al programa del DBF. Els nostres guies professionals us ajudaran a identificar totes les espècies que veiem al voltant del recinte del DBF. Teniu quatre torns per apuntar-vos i el preu de l’activitat és de 5 €.

Un any més, els nostres guies de l’ICO s’encarregaran de les sortides guiades en bicicleta. Farem un tomb pels voltants de la llacuna de la Tancada i identificarem totes les espècies que hi veurem. Les entrades per a aquesta activitat estan exhaurides, però podeu consultar el llistat de sortides que organitza l’ICO al llarg de l’any. En Jordi Baucells, expert en ocells nocturns, també guiarà dues activitats el divendres i el dissabte al vespre.

Per acabar, l’ICO us guiarà en les quatre sortides en vaixell que es faran durant el festival. El nostre guia associat Juan Bernal, us acompanyarà en les sortides per la badia del Fangar, mentre que l'Oriol Clarabuch, farà el mateix en les dues sortides pelàgiques mar endins. Malauradament, les places per a aquestes sortides estan exhaurides, però podeu revisar les sortides que fa l’ICO la resta de l’any.

Per descomptat, us atendrem al nostre estand durant els tres dies de festival, on trobareu les samarretes oficials de l’ICO, els pòsters dels nostres projectes de ciència ciutadana, informació sobre projectes, cursos i activitats i tot allò que us calgui saber de la nostra entitat. A més a més, també podreu consultar els atles que hem publicat fins ara.

Recordeu també que el dissabte 21 a la tarda, a l'espai Àgora, es viurà el desenllaç de la Cursa Ornitho-Swarovski, sortejant uns binocles Swarovski Optik EL 10x42 entre tots els guanyadors mensuals de la cursa que ja han guanyat el val de 50 € per a la botiga Oryx. 

Us esperem al delta!

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats