Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

XXXI Campanya d’anellament de passeriformes migratoris al Pac Nacional de Doñana

Dilluns 1 Juliol 2024


El Parc Nacional de Doñana organitza una nova campanya d’anellament per al seguiment de la migració postnupcial de passeriformes que es va iniciar l’any 1994 i que, per tant, complirà 31 anys. En aquests 30 anys s’han capturat prop de 92.000 ocells de 124 espècies diferents, amb una mitjana de 3.000 captures per temporada. Per a la realització de la campanya se sol·licita la col·laboració de persones que tinguin algunes nocions d'anellament científic, o anelladors/es en formació i que hi vulguin participar com a col·laboradors. De la mateixa manera, són benvinguts aquells anelladors experts que vulguin aprofundir en els coneixements. El període en què es desenvoluparà la nostra activitat a l'estació d'anellament de Manecorro estarà comprès entre l'1 de setembre i el 15 de novembre, com en anys anteriors. Els períodes de participació han de ser com a mínim deu dies, encara que períodes superiors són més útils, tant per als col·laboradors com per a l'organització de la campanya. Als participants se'ls facilitarà l'allotjament gratuït a El Rocío, distant només 1 km de l'estació d'anellament. Les xarxes romandran obertes fins a 5 hores després de l'alba, de dilluns a divendres.

Els interessats a participar en aquesta campanya poden posar-se en contacte amb nosaltres a l’adreça següent: José Luis Arroyo / joseluis@ebd.csic.es / Tf. 608481457

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats