Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Assemblea ICO 2024: 15 de juny - Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Dimecres 15 Maig 2024


L’Assemblea General de l’ICO d’enguany es farà el dia 15 de juny a la sala d'actes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Podeu trobar la carta de convocatòria amb l’ordre del dia i la butlleta de delegació de vot aquí.

Com veureu, un punt clau de l’ordre del dia d’enguany serà el dedicat al Nou Pla Estratègic. Un pla ambiciós que, com saps, pretén modernitzar, repensar, reestructurar i continuar, en definitiva, fent evolucionar la nostra institució d’acord amb els importants reptes que ens esperen els propers deu anys.

El procés de creació d’aquest nou pla es va detallar a l’assemblea de l’any passat i ara toca presentar la feina feta fins ara i que ha inclòs, entre d’altres, dues visites a institucions ornitològiques de referència a Europa (benchmarking internacional), 25 entrevistes a agents clau del nostre entorn, una extensa enquesta a més de 250 dels nostres socis i sòcies, un taller intern de cultura organitzativa i un altre on es va començar a abordar la futura estratègia. Desprès de fer un repàs a tota aquesta feina explicarem com afrontarem la fase final d’aquest procés i la redacció final del nou pla.

Un altre punt important de l’ordre del dia d’enguany fa referència a la renovació de càrrecs de la Junta Directiva.

D’acord amb el Reglament Intern, enguany toca renovar el president i el tresorer, i una part dels vocals (tres en concret). Cada soci només pot votar un dels candidats presentats a cadascun dels càrrecs de president i tresorer. Com que només s’ha presentat un candidat en cada cas (podeu veure les candidatures aquí), es poden votar els dos candidats o només un d'ells. En el cas dels càrrecs de vocal, de tots els candidats presentats se’n poden votar tants com places vacants hi hagi. Com que hi ha tantes vacants com candidats (4), novament es podran votar tots els candidats o només algun d'ells.

A més de la renovació d’aquests càrrecs, la Junta Directiva també demanarà la ratificació de l’Helena Navalpotro com a nova Secretària General, càrrec que ha ocupat de manera provisional en substitució de la Júlia Alcaraz.

Com és habitual, un cop acabi l’assemblea anirem a dinar a un restaurant proper (oportunament donarem més detalls sobre el lloc i sobre com reservar plaça).

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats