Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Actualitzem el Servidor d'Informació Ornitològica de Catalunya

Divendres 22 Desembre 2023


Hem actualitzat el Servidor d'Informació Ornitològica de Catalunya (SIOC), el portal de difusió de la informació recollida pels diferents projectes de seguiment de l'ICO. Des d'aquest portal podeu accedir a la informació referent als ocells de Catalunya i sobretot d'aquella derivada dels nostres projectes de seguiment. La consulta en aquest web és molt senzilla, només heu de seleccionar un dels ocells de la llista per obtenir tota la informació de la qual disposem d'aquesta espècie.

La renovació del web ha comportat un redisseny de tot el web, adaptant-lo als dispositius electrònics com mòbils i tauletes. També s'ha actualitzat la informació referent a legislació i directives. S'han revisat tots els enllaços acústics a xeno-canto per confirmar que funcionen correctament. El contingut del web és el mateix, però s'han afegit gràfiques interactives per consultar els resultats del projecte SOCC i també s'ha afegit informació del portal Ornitho. 

A partir d'ara el portal del SIOC anirà rebent actualitzacions més constants i a poc a poc s'hi anirà afegint la informació que obtenim dels de nous projectes de seguiment que s'estan duent a terme. Visita www.sioc.cat 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats