Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

La pel·lícula "The green big week" al Suncine

Dilluns 30 Octubre 2023


El pròxim dissabte 4 de novembre teniu l'oportunitat de veure la pel·lícula "The green big week" als cinemes Girona de Barcelona en el marc del Festival Suncine. 

The green big week és el repte personal de l’ornitòleg Ponç Feliu que recorre Catalunya en una setmana sense fer ús de fonts de combustibles fòssils per a l’observació i el registre d’aus residents i migratòries. Quantes espècies d’ocells serà capaç de veure? Establirà una nova marca al continent? Quins companys de viatge l’acompanyaran en un recorregut que ens mostrarà la riquesa natural del nostre territori?

El Festival Suncine és el més antic del món en el seu gènere. El seu objectiu és educar entretenint i conscienciar sensibilitzant, amb l'audiovisual com a instrument i llenguatge. Des de l’Edició 26 del Festival, el FICMA, com fins ara es coneixia, es passa a anomenar SUNCINE sent un punt de trobada de la indústria cinematogràfica i la ciutadania, que li pren el pols al planeta amb els films més actuals de temàtica ambiental.

 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats