Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Nova àrea privada per a socis de l’ICO

Dimecres 28 Juny 2023


L’ICO posa a l’abast de tots els seus socis i sòcies l’accés a la nova àrea privada. Des d’aquest espai, les persones associades a la nostra entitat podran tenir accés a la visualització i edició de les seves dades personals, recuperar els mails enviats i inscriure’s a les nostres activitats amb descomptes especials i molt més.

Tots els socis i sòcies han rebut en els darrers dies un e-mail amb l’enllaç per accedir a la seva zona privada personal. Des d’avui mateix, també es pot accedir a l’espai personal des del web l’ICO. Per fer-ho, només heu de clicar en la part superior dreta del nostre portal:

Des d’aquesta pàgina podreu accedir a la vostra zona privada de dues maneres: o bé posant una adreça de correu electrònic on us enviaran l’enllaç per accedir a la zona privada, o bé posant el vostre nom d’usuari i contrasenya si ja els heu creat.
Un cop hagueu accedit a la zona privada, podreu establir el nom d’usuari i contrasenya fent clic en l’apartat “opcions” situat a dalt a la dreta, on surten les vostres inicials.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats