Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Jornada sobre col·lisions d’ocells amb vidres

Divendres 5 Maig 2023


La Generalitat de Catalunya organitza una jornada tècnica amb el nom "El perill invisible: problemàtica de les col·lisions d’aus amb edificis de vidre" pel 17 de maig al matí, a la sala d’actes del complex administratiu de la Generalitat a la zona Franca. Està prevista la participació de tècnics del departament d’acció climàtica i agents rurals per contextualitzar i exposar la problemàtica i juristes per exposar la normativa actual. També hi intervindran arquitectes, UPC, per a que donin el seu punt de vista alhora de projectar aquests edificis. L’objectiu de la trobada és donar a conèixer el problema de l’impacte dels ocells amb vidres, sensibilitzar els gestors dels espais construïts, buscar solucions a aquest problema i fer-ne difusió. La jornada va destinada a tècnics relacionats en la gestió d’espais construïts, la biodiversitat, cossos d’agents rurals i gestors ambientals, professionals i estudiants relacionats amb qualsevol fase del cicle de vida dels espais construïts i ciutadania en general sensibilitzada per aquest problema.
 
Més info: https://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/ActivitatAgenda/Nova-Activitat-Agenda-00610

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats