Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Balanç d’anellament 2022 i renovació de permisos

Dijous 22 Desembre 2022


Us recordem que la data de lliurament dels balanços d'anellament de 2022 és el 10 de gener de 2023.

Us recordem que els balanços de 2022 s’han de tramitar amb el nou programari adaptat per a les anelles del remitent ICO, MUS. SCI. BARCELONA. D’altra banda, tots els anelladors amb projectes fora de Catalunya i que heu utilitzat anelles ARANZADI, heu de tramitar el balanç d’aquestes anelles amb el programari antic.

Tots els anelladors, tant experts com auxiliars, que vulgueu anellar durant l’any 2023 cal que demaneu la renovació del vostre permís omplint un formulari que trobareu al següent enllaç. En aquest formulari heu de fer constar el projecte d'anellament pel qual demaneu la renovació (Sylvia, Migració, Estàndards ICO). Si es tracta d'algun projecte particular, podeu esmentar-lo. No heu de posar altres projectes que no són d'anellament (com ara el SOCC); el formulari es refereix exclusivament a projectes d'anellament!

Què passa amb els anelladors que no renoven el permís? Aquests continuen sent anelladors de l’ICO (no actius) i poden renovar el permís en anys successius, però no tenen permís durant l’any en curs.

Recordeu que tots els permisos s’han de renovar; el fet de tenir-lo l’any anterior no pressuposa que no calgui renovar-lo.

El nostre company Oriol Baltà està disponible per ajudar-vos a resoldre tots aquells problemes derivats de l’ús correcte del programari NouBio i de la compatibilitat dels ordinadors de cadascú (info@ornitologia.org / tf 609 72 52 11).

Finalment, volem remarcar la importància de lliurar puntualment els balanços d’anellament. Cal tenir molt present que no es renovarà l’autorització d’anellament als anelladors experts que no hagin lliurat el balanç i el formulari de renovació del permís a 10 de gener de 2023. El permís vigent actualment caduca el 15 de març de 2023, justament per poder vincular la renovació dels permisos a la deguda complementació del balanç i la resta de requisits formals.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats