Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Presentació del Diccionari dels ocells del món

Dilluns 17 Octubre 2022


El proper dilluns 24 d'octubre, a les 18h, es durà a terme la presentació del Diccionari dels ocells del món en un acte al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (parc del Fòrum).

El Diccionari dels ocells del món aplega 11.166 fitxes terminològiques relatives a les espècies d’ocells de tot el món, classificades en 36 ordres i 243 famílies. Ha estat elaborat pel TERMCAT amb la col·laboració d'un equip d’especialistes format per Raül Aymí, Rafel Cebrian († 2021), Jordi Clavell, Ponç Feliu, Manuel-Enric Giménez i Àlex Mascarell, agrupats en la Comissió dels Noms dels Ocells en Català (CNOC).

L'acte de presentació inclourà les intervencions de la secretària d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, Anna Bernadas; el secretari de Política Lingüística i president del Consorci TERMCAT, F. Xavier Vila; el cap de Conservació i Coneixement del Zoo de Barcelona, Juli Mauri; el president de l’Institut Català d’Ornitologia, Jordi Baucells; i la cap de l’Àrea Científica del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Dacha Atienza.

En representació de l’equip de treball del Diccionari, Raül Aymí, de l’Institut Català d’Ornitologia, i Glòria Fontova, del TERMCAT, faran una presentació tècnica de les característiques principals de l’obra.

Si hi voleu assistir, empleneu si us plau aquest formulari. Al final de l’acte se servirà un pica-pica. Els assistents rebran exemplars dels pòsters dels ocells del món editats en relació amb aquest projecte. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a la capacitat de la sala.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats