Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Els ornitòlegs d'Ucraïna necessiten la nostra ajuda

Dimecres 31 Agost 2022


La guerra a Ucraïna ha alterat la vida de milions de persones al país. Persones que han perdut la vida, la feina, la casa, els amics, la família i tantes altres coses. La guerra també ha afectat els nostres companys ucraïnesos en les seves tasques científiques habituals. Sortir al camp a fer censos s'ha convertit en un perill perquè no saben en quin moment poden patir un atac. 

Des de l'ICO estem promovent una campanya per brindar l'ajuda que estigui al nostre abast per tal que els nostres col·legues puguin continuar duent a terme els seus seguiments faunístics de la forma més segura possible. Per això hem arribat a un acord amb l'empresa Wildlife Acoustics que donarà 16 gravadores Song Meter Micro. Aquestes gravadores passives permeten enregistrar les vocalitzacions dels ocells de manera autònoma durant pràcticament 15 dies, la qual cosa evitarà que els investigadors ucraïnesos hagin de sortir al camp més enllà del moment del muntatge i el desmuntatge. Tota aquesta informació, un cop processada equivaldrà a evitar estar pràcticament dues setmanes exposats als perills que suposa estar al camp al seu país.

Wildlife Acoustics s'ha compromès a donar 16 gravadores, però en necessitem 10 més. Ens ajudeu a aconseguir-les? Podeu fer els vostres donatius mitjançant Paypal i també podreu fer els vostres donatius en efectiu durant el Delta Birding Festival a l'estand de l'ICO.

Perquè el monitoratge i la conservació dels ocells a Ucraïna no s'aturi, dona ara:
 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats