Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

20 anys del SOCC

Dilluns 22 Agost 2022


De cara al setembre, els socis de l’ICO que ho hagueu demanat, rebreu a casa vostra el nou report del SOCC, en el que celebren els 20 anys del SOCC.
El report 2022 ja està disponible online al web de l’ICO en format PDF: 
https://ornitologia.org/mm/file/quefem/monitoratge/seguiment/socc/report_socc_20_2022.pdf

Aquest any a causa de totes les novetats incorporades al projecte, el report arriba amb una mica de retard, però ara ja hi podeu consultar les tendències dels ocells nidificants actualitzades, i amb novetats molt interessants a les anàlisis.

A petició dels participants del projecte hem reincorporat l’apartat “Coneguem els SOCCs” i aquesta vegada fem èmfasi en un parell d’itineraris censats des de fa molts anys per dones. Ús animem a consultar aquests itineraris, ja que estan situats en zones molt atractives de Catalunya i on l’oferta actual d’itineraris és de les més elevades. No perdeu l’oportunitat d’agafar un itinerari semblant als que us presentem!

Finalment, us oferim una nova possibilitat de participar a l’Atles de mamífers amb una perspectiva ornitològica, descobrireu quins itineraris cal censar en el període de primavera abans del 2024, i molts de vosaltres sentireu a parlar per primera vegada del “Programa padrins” al que cada vegada tenim més interessats.

Esperem que l’espera hagi sigut ben merescuda i que gaudiu de la seva lectura!

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats