Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Seminari sobre col·lisió d’ocells amb vidres

Dijous 26 Maig 2022


La col·lisió d'ocells contra les superfícies de vidre és un problema que se subestima repetidament, també perquè només es detecten al voltant del 20% de les col·lisions d'ocells. Desenes o centenars de milers d'ocells xoquen amb vidres cada dia a tot Europa i no sobreviuen. I les xifres podrien seguir augmentant a mesura que cada cop es construeix més amb vidre. No obstant això, hi ha maneres de combinar "la construcció amb vidre i llum" i la protecció dels ocells. El seminari en línia mostrarà les nocions bàsiques i mostra possibilitats tant per a edificis existents com per a edificis nous. Com i per què es produeix la col·lisió d'ocells? Quina és la situació als diferents països? Què és efectiu i què no? Quines obligacions legals una empresa per prevenir les col·lisions d'ocells? Volem donar respostes a aquestes preguntes i més el 3 de juny de 2022!

Més info:

https://www.biodiversity-premises.eu/en/eventreader/Bird_Strik_Online_Seminar.html

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats