Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

2n curs de reciclatge per a anelladores i anelladors experts

Dijous 26 Maig 2022


El passat 21 de maig vaig va tenir lloc al PN dels Aiguamolls de l’Empordà el 2n curs de reciclatge amb l’assistència de 10 anelladors experts. L'objectiu d’aquests cursos és el de crear un punt de trobada per a les anelladores i anelladors experts i exposar i debatre temes d'interès per tal de millorar la informació que obtenim entre tots. Durant el matí es va fer sessions pràctiques a l’estació del Barracot. Tot i que les captures no van ser molt abundants, es van poder manipular espècies poc habituals com un martinet de nit i una bosqueta icterina. A la tarda es van fer sessions teòriques al Cortalet. Aquesta és la segona trobada en format "trobada d'anellament", d'un dia de durada i durant la tardor farem un nou curs.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats