Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Presentació de l’Atles de Migració d’EURING

Dijous 26 Maig 2022


Ens plau anunciar-vos que el dijous 26 de maig es farà la presentació de  l'Atles de Migració d’EURING (Eurasian African Migration Atlas) i es posarà en funcionament el lloc web. Hi haurà un petit acte de llançament a l'illa de Ventotene, Itàlia, la tarda del dijous 26 de maig, organitzat per Fernando Spina i dirigit especialment al govern italià, que va finançar el projecte. Aquest esdeveniment és per a un nombre limitat de persones i inclourà alguns representants de l'equip de l’atles. Les dades recollides pels programes EURING i conservades al banc de dades proporcionen el material clau que sustenta aquest atles. El lloc web de l'Atles de la migració inclou agraïments per a totes les oficines (esquemes) que han proporcionat informació bàsica. Ajudeu-nos a promocionar l'Atles durant les properes setmanes i mesos. Immediatament durant el període de llançament el promocionarem a través dels comptes de Twitter EURING i BTO, així que, si us plau, feu els vostres propis tuits i retuiteu els nostres. Aquest atles és el resultat de molts anys de feina d’anelladors anònims que han anellat milions d’ocells arreu d’Europa. Moltes gràcies a tots ells!

L'atles de migració estarà disponible per a tothom a: https://www.migrationatlas.org

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats