Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Viu la ciència ciutadana!

Dijous 26 Maig 2022


L’staff de l'ICO, junt amb els coordinadors dels projectes de ciència ciutadana del Museu de Ciències Naturals de Granollers, hem organitzat el dia 28 de maig a Tremp unes jornades per promocionar els diferents projectes de seguiment de la fauna autòctona que coordinem. Amb aquesta jornada gratuïta volem apropar els diferents projectes i grups d'espècies a tota la ciutadania, i animar a tothom a participar-hi per veure el funcionament de les diferents metodologies.

Des de l'ICO volem promocionar el SOCC, projecte Orenetes i Ocells de Jardí.  Tot i que alguns de vosaltres ja sou col·laboradors actius d'algun d'aquests projectes, ens agradaria animar-vos a venir. Estem segurs que tots teniu companys/companyes, amics/amigues o d'altres persones conegudes que alguna vegada han mostrat interès per començar a participar i aquesta és l'oportunitat per veure de primera mà com funciona cada projecte. A més, potser vosaltres mateixos us heu plantejat participar al SEMICE, CBMS o Ratpenats, per tant, també és la oportunitat perfecta per a vosaltres mateixos.

La jornada constarà d’una fira a la Rambla Dr. Pearson de Tremp on hi haurà representats dels diferents projectes amb els quals els ciutadans podran participar com a voluntaris. Al llarg de tot el dia cada projecte farà una sortida al camp per descobrir les espècies més abundants de cada grup d'espècies estudiat a la zona de Tremp, i en la que s’ensenyarà la metodologia, resultats i funcionament de cada projecte.

Si voleu més informació o compartir-ho amb possibles interessats no dubteu en consultar el web de l'ICO:
http://www.ornitologia.org/ca/Activitats/jornades/ciencia_ciutadana.html

Esperem veure-us a Tremp!

Elisenda Peris Morente
Coordinació del Projecte SOCC / https://socc.cat/

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats