Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Convocatòria Assemblea General Ordinària ICO 2022

Dissabte 26 Març 2022


La propera Assemblea General Ordinària de l’ICO es realitzarà a Vic el pròxim dia 30 d'abril al matí. Al finalitzar l'assemblea, Lluís Garcia Petit, president de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA), farà una interessant xerrada sobre ornitoarqueologia i, desprès de dinar, organitzarem una sortida ornitològica pels voltants de Vic. La setmana vinent donarem més detalls del programa d’actes.
 
Donat que enguany hi ha renovació de càrrecs, s’han preparat uns textos de presentació de tots els candidats que s’han presentat (vegeu document). Recorda que a l’Assemblea d’enguany es renovarà el/la vicepresident/a i el/la secretari/ària general, i una part dels vocals (sis en concret).
 
Segons el Reglament Intern, cada soci/sòcia només pot votar un dels candidats presentats a cadascun dels càrrecs de vicepresident/a i secretari/ària general. Com que només s’ha presentat un candidat en cada cas, es poden votar els dos candidats o només algun d'ells. En el cas dels càrrecs de vocal, de tots els candidats presentats se’n poden votar tants com places vacants hi hagi. Novament, com que només s’han presentat sis candidats i hi ha sis places vacants, es podran votar tots dos candidats o només algun d'ells.
 
D'altra banda des d'aquí podeu descarregar-vos la carta de convocatòria, on trobareu l'ordre del dia i la butlleta de delegació de vot.

La Junta Directiva

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats