Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Agafa un SOCC de manera puntual!

Dijous 10 Març 2022


Dins del seguiment de l’estat de les poblacions d’espècies d’ocells amenaçades a Catalunya, cada sexenni hem de cobrir un itinerari SOCC per quadrant UTM 10 x 10 km. Per això, hem fet una selecció d’itineraris que hem anomenat prioritaris, que s'han de cobrir com a mínim una primavera cada sis anys. El proper sexenni acaba d’aquí només tres primaveres, el 2024, i encara queden 122 itineraris per mostrejar. Si tens bon nivell d’identificació d'ocells, tant visual com auditivament, creus que les teves dades seran de qualitat amb una sola primavera que visitis l'itinerari, i t'has plantejat participar al SOCC però no t’has pogut comprometre a fer-ho anualment, aprofita aquesta oportunitat i agafa un o més itineraris puntuals per a aquesta primavera. Si ja ets col·laborador del SOCC, també et pots afegir a aquesta modalitat, això sí, sense deixar el teu itinerari actual!
Esperem que molts de vosaltres us animeu i ens escriviu a socc@ornitologia.org demanant un itinerari. Moltes gràcies!

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats