Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

L’Atles dels ocells nidificants d’Europa 2 rep el premi a "Millor llibre de d'ocells de l'any 2021"

Dimarts 1 Febrer 2022


La prestigiosa revista British Birds i l'associació British Trust for Ornithology anuncien que el guanyador del seu guardó al "Millor Llibre d’Ocells de l’Any 2021" és l’Atles dels ocells nidificants d’Europa 2
Aquesta publicació monumental ha estat considerada pels sis jutges com el títol més impactant i d’abast més gran dels últims 12 mesos, rebent les millors notes per part de tots ells. A més de l'alt valor del contingut de la publicació, els jutges van lloar la manera accessible en què es va presentar l’obra, des dels textos fins als diferents mapes, els quals proporcionen dades de manera clara i fàcil d'interpretar. Amb un nombre creixent d'espècies que mostren canvis en la població i la distribució, aquest títol no només ofereix un resum de la situació actual, sinó que també actuarà durant les properes dècades com un punt de referència essencial per mirar enrere i comparar-lo. Aquest llibre ha estat fruit d’un projecte coordinat per l’Institut Català d’Ornitologia, la Societat Ornitològica Txeca i L’Institut Suís d’Ornitologia. Si no el teniu, encara podeu adquirir el llibre aquí. 
 
Citació recomanada de l’Atles dels ocells nidificants d’Europa 2
Keller, V., Herrando, S., Voříšek, P., Franch, M., Kipson, M., Milanesi, P., Martí, D., Anton, M., Klvaňová, A., Kalyakin, M.V., Bauer, H.-G. & Foppen. R.P.B. (2020). European Breeding Bird Atlas 2: Distribution, Abundance and Change. European Bird Census Council & Lynx Edicions, Barcelona.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats