Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Oferta de beca postdoctoral

Dimecres 12 Gener 2022


Es busquen candidats/es amb un expedient acadèmic excel·lent per sol·licitar un contracte Postdoctoral en el marc de les convocatòries públiques “Juan de la Cierva”, “Beatriu Pinós” o “Ramón y Cajal” relacionada amb la recerca en ecologia d’aus rapinyaries. La recerca a realitzar s’emmarcarà en dinàmiques poblacionals, ecologia, relacions tròfiques, ecotoxicologia, impactes antropogènics i estratègies de conservació.

Els candidats/es haurien de tenir àmplia experiència en ecologia d’aus rapinyaires o en el seu cas vertebrats o espècies amenaçades, alhora de processat de dades i anàlisis estadístic. Es valoraran el coneixement de toxicologia i anàlisis genètics.

Els candidats/es treballaran dins l’equip de Biologia de la Conservació juntament amb els Drs. Joan Real, Santi Mañosa i Antonio Hernández-Matías. 

Si hi esteu interessats/des, si us plau envieu una carta de motivació expressant el vostre interès i qualificacions rellevants per aquesta posició, el vostre CV, llista de publicacions científiques i el contacte de tres persones referents a bio.conserv.ub@gmail.com abans del 14 de gener de 2022.

Per a més informació contacteu a través de l’adreça bio.conserv.ub@gmail.com

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats