Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Ornitòlegs i societat ja coneixen el Nou Atles!

Dimecres 22 Desembre 2021


Han passat 20 dies des de la presentació oficial del tercer Atles dels ocells nidificants a Catalunya a Barcelona i totes les notícies que arriben a l'ICO mostren la bona acollida que està tenint entre ornitòlegs, naturalistes en sentit ampli i societat catalana en general. Us en donem una mostra:  Albert Martínez-Vilalta (editor del primer atles d'ocells, anys 80 del segle XX): "Felicitar-vos una vegada més a tots plegats per la feina que esteu fent, vist amb perspectiva (i penseu que en tinc molta) el resultat assolit era difícilment imaginable"; Roger Prodon (Universitat de París, un dels pioners del seguiment estandarditzat d'ocells a Catalunya, a qui va dedicat l'atles): "És un gran honor, aquest regal magnífic farà que sigui més gran la meva nostàlgia per Catalunya"; Constantí Stefanescu (coordinador científic seguiment de papallones a Catalunya): "Volia enviar-vos una felicitació per la magnífica obra que heu engendrat. Impressionant. No crec que visqui per veure el mateix amb les papallones, però farem el que podrem." 

Mentrestant, noves presentacions del llibre a Vic, Girona i Terres de l'Ebre mostren que l'interès no s'acaba i hi ha gent amb ganes de saber-ne més de la mà dels seus autors. A la vegada, la venda de llibres ha estat espectacular; en pocs dies s'està començant a veure que si no el tens, més val que t’espavilis i vagis a adquirir-ne un! 
 
Si no heu pogut assistir a cap de les presentacions de l'atles, us deixem l'enllaç a la presentació que vam fer a Barcelona.

I els mitjans de comunicació no han parat de donar-li una acollida que no podem deixar d'agrair en aquests temps d'actualitat a ritme trepidant. Com a exemple, vegeu el reportatge que es va fer al TN de TV3 de dijous vespre, en horari de màxima audiència: 
 
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/atles-dels-ocells-nidificants-de-catalunya/video/6135565/ 
 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats