Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Reunió del CAC al PNDE

Dimarts 8 Març 2016


El passat 27 i 28 de febrer es va celebrar la reunió del Comitè Avifaunístic Català (CAC) al Parc Natural del Delta de l’Ebre que va comptar amb la participació de l'Albert Cama i en Gerard Dalmau, així com de l'ornitòleg del Parc, David Bigas, un dels membres fundadors del Comitè.
 
Durant la reunió es van discutir els casos més difícils d'identificació de les rareses estudiades durant els últims 6 mesos, com la revisió del datat i sexat dels sits blancs observats els darrers anys a Catalunya. És d'especial interès la discussió sobre la identificació de les subespècies de papamosques gris de les Illes Balears, la de Còrsega i Sardenya, i la de l'est del Mediterrani fins a Sibèria, a causa de les observacions dels darrers anys i el seu potencial estatus a Catalunya.
 
La trobada també va servir per planificar l'activitat dels propers mesos, amb algunes novetats que veuran la llum durant aquest 2016.
 
Des de l'ICO i el CAC volem agrair la col·laboració del Parc Natural del Delta de l’Ebre per facilitar la trobada i per la seva contribució en els projectes que es duen a terme des del CAC.

http://www.ornitologia.org/ca/quefem/monitoratge/seguiment/cac/index.html

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats