Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

20è congrés de l’EBCC

Divendres 18 Desembre 2015


El 20è congrés de l'European Bird Census Council (EBCC) – Bird Numbers 2016 "Els ocells en un món canviant" - es durà a terme a Halle (Saale), Alemanya al setembre de 2016. Les inscripcions ja estan obertes!

El congrés està organitzada pel DDA (diferents associacions ornitològiques alemanyes) amb el suport de la BFN (Agència Federal per a la Conservació de la Natura) i la DO-G (Societat Ornitològica Alemanya). El congrés de l’EBCC se celebra cada tres anys i reuneix les persones involucrades en el monitoratge dels ocells, la recerca i la conservació a tot Europa i més enllà. Els temes són variats i van des dels resultats dels nous programes de seguiment d'ocells comuns, el seguiment i els atles dels ocells aquàtics, els estudis sobre les causes de canvis poblacionals, la demografia o la distribució dels ocells d'Europa, els estudis sobre l’eficàcia de les accions de conservació i l'impacte de les polítiques governamentals, les noves tecnologies, mètodes o tècniques analítiques, l’ús de les aus com a indicadors i el desenvolupament de projectes de ciència ciutadana.

El congrés se celebrarà del 5 a 9 setembre 2016 a Halle (Saale) al centre d'Alemanya. El lloc és al campus de la Universitat de Halle al bell mig de la ciutat. Durant el congrés, s’ha previst fer excursions a diversos llocs de la regió. El termini per presentar els resums de les ponències, comunicacions i pòsters és el 29 febrer 2016 i el Comitè Organitzador confia rebre moltes propostes. Ja s'han confirmat diverses xerrades plenàries de reconeguts investigadors, líders en el seu camp de recerca.
 
Per a més informació, visiteu la pàgina web del congrés www.birdnumbers2016.de/.

Estem segurs que aquesta serà una altra conferència EBCC reeixida i inspiradora i esperem poder-te donar la benvinguda a Halle

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats