Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

El Delta Birding Festival ensenyarà a Emprendre el Vol en ornitologia

Dimarts 23 Juny 2015


El DBF no és només pels aficionats consagrats a l'ornitologia, també els principiants tindran l'oportunitat de fer un recorregut amb un ornitòleg expert per aprendre'n.
Les sortides Emprèn el Vol, patrocinades pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, consisteixen en un recorregut guiat d'hora i mitja de durada pels entorns del Festival, a la llacuna de la Tancada. Aquí es pot observar una mostra representativa dels ocells d'aiguamoll del Delta entre els quals hi ha les diferents espècies de gavines, xatracs i limícoles diversos.
Els ornitòlegs experimentats que guiaran les sortides, cercaran ocells a la zona d'aiguamolls i explicaran les tècniques d'identificació, ús de la guia, etc. En la sortida s'utilitzarà un telescopi terrestre per observar els ocells però els assistents també haurien de portar els seus propis prismàtics.
Si no has anat mai a observar ocells, amb aquest primer tast, podràs començar a introduir-te en els secrets d'un món que apassiona tothom que el prova.
I si no ets tan principiant, has fet sortides amb nosaltres i ja saps distingir les espècies habituals del Delta, no et preocupis, també seràs benvingut si vols acompanyar-nos.
I si no ets principiant, ni estàs començant i, en canvi, ets expert, coneixes prou bé els ocells d'aquest hàbitat i vols donar-nos un cop de mà, pots apuntar-te com a voluntari per fer alguna de les sortides guiades. En aquest cas, t'espera una entrada gratuïta pels tres dies de festival!

Més informació

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats