Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Es necessiten voluntaris pel Delta Birding Festival

Dimarts 23 Juny 2015


El DBF no es podria dur a terme sense la inestimable col·laboració dels voluntaris que ajuden a acomodar, dirigir i organitzar els visitants que assisteixen al festival. Els organitzadors del festival disposem d’uns recursos limitats per dur a terme aquesta feina i, per això, demanem la col·laboració de persones que vulguin actuar desinteressadament com a voluntaris.
 
Què fan els voluntaris?
La feina dels voluntaris consistirà en assegurar que els visitants són ben rebuts al festival, organitzar l’aparcament, ajudar en els stands dels organitzadors, preparar les sales de conferències, ajudar els conferenciants i, en definitiva, contribuir a fer que el DBF sigui una experiència única per tothom.
L'any passat, en la seva primera edició, el DBF va comptar amb l'ajuda de més de 20 persones que van executar aquestes tasques a la perfecció, prestant una ajuda altrament impossible d'aconseguir.
Reben alguna cosa a canvi?
El voluntari tindrà l’entrada gratuïta durant tots els dies de festival a canvi de comprometre’s a col·laborar durant un torn (un matí o una tarda). A més, tindrà l’oportunitat d’interaccionar de prop amb els convidats especials de la fira, els expositors i l’organització, una cosa no gens menyspreable tenint en compte el nivell dels convidats.
Els voluntaris que agafin dos torns de feina tindran, a més de l’entrada, un tiquet gratuït pel menú degustació d’aquest dia.
 
Quin és el perfil del voluntari?
El voluntari ha de ser una persona
  • Entusiasta i motivada
  • Agradable en el tracte personal
  • Puntual i capaç d’executar tasques de forma fiable
Com inscriure’s?
Us podeu inscriure fàcilment contactant per telèfon amb l’ICO (93 458 78 93, matins de dilluns a dijous) o per email a l’adreça secretaria@ornitologia.org.
Us hi esperem!

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats