Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Presentació del programa Tocats de l'ala el setembre

Dimarts 23 Juny 2015


TV3 ha estat rodant el programa sobre ornitologia que estrenarà el setembre amb el títol de Tocats de l'ala, possiblement bastant apropiat i descriptiu. L'ICO està treballant com assessor científic del programa i col·laborant en tot allò que l'equip de rodatge ens ha demanat. Realment, està sent una experiència interessant i gratificant veure com Televisió de Catalunya mostra interès i sensibilitat cap un món que apassiona molta gent.
El programa s'estrenarà a mitjans de setembre, en data definitiva encara per confirmar però sí que podem confirmar que es farà una presentació al Delta Birding Festival, el dissabte dia 19 al vespre. La directora i el productor del programa explicaran com va néixer la idea de fer un programa d'ornitologia, com es va posar en pràctica i mostraran un recull d'imatges dels rodatges fets fins la data. No serà un "making of" però sí que hi podreu reconèixer molta gent habitual del ram segurament en situacions, diguem-ne, peculiars.
S'han filmat escenes d'ocells i ocellaires per tot el país, per terra, mar i aire, representant perfectament la varietat d'avifauna de la nostra geografia. La col·laboració dels ornitòlegs a qui se'ls ha demanat filmar les seves activitats ha estat absoluta, per no dir completament entusiasta i entregada. Realment, això promet.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats