Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Comença el SOCC de primavera

Dijous 10 Abril 2014


El proper dimarts 15 d'abril comença la temporada de primavera del SOCC. Recordeu que el primer cens de primavera s'ha de fer entre el 15 d'abril i el 15 de maig. No ho deixeu per l'últim moment!

Com sabeu, des d'aquest any el SOCC tindrà un paper rellevant en l'actualització dels mapes dels ocells nidificants de Catalunya. Les dades del SOCC contribuiran a obtenir aquests nous mapes, així com a l'Atlas de las aves en época reproductora en España i al nou Atles dels ocells nidificants d'Europa.

En aquest marc us fem una proposta molt senzilla: si durant el SOCC detecteu alguna evidència de reproducció podeu anotar el codi atles corresponent. Per exemple, una possibilitat és anotar a la fitxa de camp la màxima evidència de reproducció que s'observa, al costat de l'espècie, i tot seguit podeu entrar a ornitho.cat aquestes observacions amb el codi atles corresponent. Podeu veure el llistat de codis atles aquí.

Les dades del SOCC les heu d'enviar com cada any, i els que us animeu a apuntar les evidències de reproducció, a més, només cal que anoteu a ornitho.cat aquelles observacions que tenen codi atles. No us preocupeu perquè aquestes dades constin tant a la base de dades del SOCC com a ornitho.cat.

Aprofitem per donar la benvinguda als nous participants que s'incorporen aquesta primavera.

Que tingueu tots uns bons censos de primavera!

Martí Franch
socc@ornitologia.org

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats