Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Conferència a la lliberia Horitzons sobre canvi climàtic

Dilluns 24 Març 2014


La Llibreria Horitzons te el plaer de convidar-vos a la conferència “El Canvi Climàtic” a càrrec del Dr. Josep Enric LLebot, Secretari de Mediambient de la Generalitat de Catalunya a la nostra llibreria el dimarts 25 de març a les 8 del vespre.

El canvi climàtic. El futur que volem?

Conferència a càrrec de Josep Enric Llebot, Dr. en Física i Catedràtic de física de la matèria condensada de la UAB i actualment Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
Dimarts 25 de marc a les 8 del vespre.
Lloc: Llibreria Horitzons. c/ València, 149. 08011-Barcelona

Important: Cal confirmació d'assistència a info@llibreriahoritzons.com , aforament limitat.

El canvi climàtic és un fet indiscutible, però sabem què hem de fer per pal·liar-lo? Ho sabem tot sobre el que esdevindrà a casa nostra? En què treballen els científics, els tècnics i les administracions per tal de dibuixar un futur ambiental millor?

Josep Enric Llebot, és un dels majors experts sobre el canvi climàtic al nostre país. Bon comunicador i molt didàctic. Ha estat coordinador científic dels estudis 1r i 2n Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya. És un dels majors experts sobre el canvi climàtic al nostre país. Ha estat coordinador científic dels estudis 1r i 2n Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya. Doctor en Ciències Físiques, i Catedràtic de física de la matèria condensada de la UAB. Ha estat degà de la Facultat de Ciències de la UAB i de la UdG, director del departament de física de la UAB, vicerector de la UAB i becari del programa USIA del govern dels Estats Units i de la OTAN.

Ha impartit nombroses conferències arreu del país i de l'Estat espanyol sobre temes ambientals, especialment de canvi climàtic. Actualment és Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Més informació a:

http://www.llibreriahoritzons.com/que-hacemos/actividades/419-el-canvi-climatic-el-futur-que-volem

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats