Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Carnet d'anellador mundial

Dimecres 22 Gener 2014


Davant les diverses consultes rebudes a l'ICO sobre uns cursos d'anellament que fa l'Institut de Biodiversitat Tropical (http://www.biotropical.org/cursos/ringing-wbb/) per a l'obtenció del que anomenen "carnet oficial d'anellador internacional", us comuniquem que:

1) No existeix cap carnet d'anellador que permeti anellar arreu del món, ni tampoc cap carnet internacional del que tingui constància EURING.

2) Malgrat el que pugui aparentar el nom d'aquest carnet a primer cop d'ull, només es tracta d'una acreditació que dóna una entitat anomenada "International Network of Wildlife Rescue Centers and Conservation Programs (IWR)" i que, segons ella mateixa, només permet anellar en àrees i projectes molt concrets de la regió tropical i sota la tutela governamental i d'experts nacionals.

3) Si voleu anellar o formar-vos com a anelladors fora del país, i en especial fora d'Europa, cal que us poseu en contacte amb les institucions de referència en matèria d'anellament en els països de destí. Podeu trobar els contactes dels principals centres d'anellament d'arreu del món al web d'EURING: http://www.euring.org/national_schemes/non_euring_schemes.htm. I en el cas de dubte, sempre podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per recabar més informació.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats