Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Balanç d'anellament 2012 i anelles pel 2013

Divendres 21 Desembre 2012



Tal com vam comunicar recentment, a partir de l'any vinent tots els anelladors de l'ICO utilitzarem anelles del remitent ARANZADI enlloc de les d'ICONA que teníem fins ara. La idea és retornar tots els romanents d'ICONA en acabar l'any 2012 i nosaltres us donarem anelles ARANZADI per a 2013. Per tal de no provocar problemes de gestió, durant l'any 2013 queda totalment prohibit utilitzar anelles ICONA.

De cara a no interferir amb l'activitat d'anellament ni amb els projectes de tots els anelladors, cal que aquest intercanvi d'anelles el fem amb rapidesa i de forma eficient. Si hores d'ara no tens pensat anellar més en el que queda d'any, llavors podem lliurar-te ja les anelles i fer aquest intercanvi el més aviat possible. En el cas que vulguis anellar abans d'acabar l'any, llavors haurem de buscar el moment més oportú per fer-ho i que pot ser la darrera setmana de desembre o els primers dies de 2013.

En el cas que durant l'any 2013 no hagis de començar a anellar fins la segona meitat de gener, llavors no hi hauria pressa i podríem fer l'intercanvi en el moment més oportú.

En tot cas cal tenir present aquestes dues instrucions:

1. No posar anelles ARANZADI fins el 2013

2. No posar cap anella ICONA a partir de l'1 de gener 2013


Pel que fa al balanç d'anellament ICONA 2012, caldrà lliurar-lo en els terminis estipulats com sempre (abans de l'1 de febrer de 2013).

De cara a 2013, tots els anelladors, tant experts com auxiliars, que vulgueu anellar durant l’any 2013 caldrà que demaneu la renovació del vostre permís omplint un formulari que trobareu a l’enllaç http://www.ornitologia.org/ca/quefem/anellament/normativa_anellament.html. Aquest formulari ens permetrà portar un seguiment més precís dels anelladors en actiu, els balanços lliurats i els romanents d’anelles. Què passa amb els anelladors que no renoven el permís ? Aquests continuen sent anelladors de l’ICO (no actius) i poden renovar el permís en anys successius, però no tenen permís durant l’any en curs.

Per renovar permisos especials, marcatges especials, i permisos en altres comunitats autònomes, trobareu els formularis al mateix loc on hi ha el formulari de renovació a la pàgina web de l’ICO. Recordeu que tots els permisos s’han de renovar; el fet de tenir-lo l’any anterior no pressuposa que no calgui renovar-lo.

Recordem un cop més que el nostre company Oriol Baltà està disponible per ajudar-vos a resoldre tots aquells problemes derivats de l’ús correcte del programari i de la compatibilitat dels ordinadors de cadascú (info@ornitologia.org / tf 93 458 78 93).

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats