Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

19è congrés de l'EBCC a Romania 2013

Dimecres 7 Novembre 2012


L'European Bird Census Council (EBCC) anuncia la celebració del seu 19è congrés a Romania durant 2013. L'acte està organitzat conjuntament per la Universitat Babes-Bolyai, BirdLife Romania i el Grup Milvus. El congrés de l'EBCC se celebra cada tres anys i reuneix les persones involucrades en monitoratge d'aus, recerca i conservació a tot Europa. Els temes a tractar són variats, van des dels resultats dels nous programes de monitoratge d'ocells comuns, monitoratge d'aus aquàtiques i els atles, els estudis sobre les causes de canvis de les poblacions, la demografia o la distribució de les aus d'Europa, els estudis sobre l'eficàcia de les mesures de conservació i l'impacte de les polítiques governamentals, les noves tecnologies, mètodes o tècniques analítiques, l'ús d'aus com indicadors, i el desenvolupament de projectes de la ciència de la ciutadania.

El congrés tindrà lloc a Cluj, una de les ciutats més grans de Romania i capital de Transilvània, la regió històrica del país envoltat pels Carpats. Es pot arribar fàcilment a la ciutat pels vols directes des de diversos països europeus, però també en cotxe i en tren. La seu de la conferència és una escola de recent construcció que ofereix sales de conferències, allotjament i menjars en el mateix lloc. De banda del congrés, també es faran excursions a diversos llocs de la regió.

Per a més informació, visiteu la pàgina web www.ebcc2013.ro .Aquí podreu obtenir més informació sobre la localització de la conferència, els ponents plenaris, les dates del programa científic i excursions. Ja es poden enviar resums de les presentacions; el termini de recepció dels mateixos es tancarà a finals de gener de 2013.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats