Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

La Universitat Rovira i Virgili certifica els cursos de l'ICO

Divendres 27 Juliol 2012


La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) ha acordat certificar els cursos de l'ICO com a elegibles per donar crèdits a mestres de tot el cicle escolar (primària, secundària i batxillerat). A Catalunya, els mestres han d'assolir una quantitat determinada de crèdits al cap de l'any com a part del programa de formació permanent de la Generalitat.

A proposta de la URV, el Departament d'Ensenyament certificarà els cursos d'ornitologia de l'ICO impartits a la demarcació de Tarragona i la quantitat concreta de crèdits es determinarà en funció de la durada i característiques del curs. D'aquesta manera, l'ornitologia començarà a formar part del sistema curricular dels mestres del nostre país i permetrà a professors de ciències naturals, entre altres, formar-se específicament en ornitologia.

La certificació de la URV és un reconeixement del bon nivell de qualitat que l'ICO ofereix en el seu programa de formació per ornitòlegs i anelladors. S'està treballant per tal que la certificació es faci extensible a la resta del territori de Catalunya.

Els mestres que assisteixin al proper curs d'Introducció a l'Ornitologia que tindrà lloc a Reus a partir del 15 de setembre ja poden sol·licitar, en el moment de la inscripció, els crèdits que atorgarà el curs .


Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats