Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Cens de gralla a la Vall de Cardós

Dijous 26 Abril 2012


Us fem saber que el cap de setmana del 12 i 13 de maig es durà a terme el cens de gralla (Corvus monedula ) per tal d’avaluar la situació de la població reproductora de la Vall de Cardós, tal i com es va desenvolupant els darrers anys. Us avancem alguns aspectes a tenir en compte:

1.Les jornades de cens duraran unes 6 hores per dia, 4 hores pel matí i 2 per la tarda. Per tal d’un bon funcionament del cens és preferible la participació a les dues jornades.

2.Caldrà portar binocles i si s’està en possessió, alguna guia d’identificació d’aus on aparegui l’espècie d’estudi, Corvus monedula (gralla o grajilla en castellà).

3.Caldrà que els voluntaris participants estiguin en possessió d’algun tipus d’assegurança d’accidents, per exemple la cobertura que ofereix la tarja federativa de les entitats excursionistes. Paral·lelament, el Parc cobrirà l’assegurança de fins a un màxim de 8 voluntaris (seleccionats estrictament per ordre d’inscripció al cens i que no estiguin en possessió de cap altra assegurança). Aquesta assegurança serà nominal i vàlida fins el 31 de gener de 2013. Donat l’esforç que suposa pel Parc caldrà que les persones que gaudeixin d’aquest servei es comprometin a participar les dues jornades del cens.

Les persones interessades en participar i inscriure’s en el cens o en demanar informació al respecte hauran de trucar a la seu del Parc a Llavorsí (973 622335) o respondre aquest correu tot indicant si són beneficiaris d’algun tipus d’assegurança d’accidents o cal que el Parc assumeixi el cost de l’assegurança. La data límit per poder formalitzar la inscripció serà dilluns 7 de maig a les 13 hores.


L’Equip del Parc Natural de l’Alt Pirineu / juan.fernandezg@gencat.cat

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats