Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Atles dels ocells nidificants de Barcelona

Dijous 26 Abril 2012


Atles dels ocells nidificants de Barcelona: ja tenim el 24% dels quadrats assignats !

Aquest projecte va fer el tret de sortida a l'inici del més d'abril i a dia d'avui ja s'han assignat el 24% dels quadrats, tant a nivell dels censos extensius de quadrats 1x1km, com dels quadrats de 500x5000m on es fa el mapeig de territoris.

Tenim perfils de col·laboradors molt diferents, fet que demostra que es tracta d'un projecte socialment engrescador i atractiu per a totes les edats, nivells i condicions. Famílies que han aprofitat per conèixer racons de la ciutat, ornitòlegs experts que satisfan la seva afició prop de casa, escoles que aprenen ciències naturals i gent neòfita que aquest projecte els hi ha permès conèixer els valors naturals de la seva ciutat.

Tot i que ja han començat els períodes de cens, encara sou a temps de triar el quadrat que més us interessi censar. Aquest dos mapes mostren en vermell els quadrats que ja s'han assignat. Si t'interessa el projecte, consulta els detalls, tria el teu quadrat i contacta amb nosaltres.

L'Atles dels ocells nidificants de Barcelona, és un projecte de l'Ajuntament de Barcelona desenvolupat conjuntament per l'Institut Català d'Ornitologia i la Universitat de Barcelona que ha de servir per conèixer millor les espècies d'ocells que crien a Barcelona i aconseguir així una eina de gran utilitat en la gestió i planificació ambiental del municipi.



Anna Dalmau / atles.bcn@ornitologia.org

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats