Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Ha començat la campanya d’anellament d’ocells als Arenys de la Noguera Pallaresa

Dilluns 5 Setembre 2011

El passat 29 d’agost va començar una campanya d’anellament científic d’ocells als Arenys de la Noguera Pallaresa, al municipi de Tremp.

La campanya d’anellament d’ocells, organitzada per l’Estació Biològica del Pallars Jussà, s’emmarca en el Programa de Voluntariado en Ríos del Ministerio de Meio Ambiente, Medio Rural y Marino. Es vol conèixer l’interès d’aquesta zona humida associada a la plana d’inundació del riu Noguera Pallaresa com a punt de parada i alimentació en la via migratòria de molts ocells passeriformes.

Aquest estudi forma del projecte Migració de l’Institut Català d’Ornitologia, que coordina la xarxa d’estacions d’anellament i que des de fa molts anys fan el seguiment de la migració de tardor dels ocells.

Els Arenys és un dels espais on l’Estació Biològica del Pallars Jussà hi està duent a terme el programa de custòdia fluvial. Fins el moment s’han signat tres acords de custòdia per participar en la seva gestió, i s’ha col·laborat amb l’Ajuntament de Tremp i l’Entitat Municipal Descentralitzada de Vilamitjana en l’execució de diferents actuacions de millora de l’ecosistema aquàtic i d’ordenació de l’ús públic.

Per visitar l’estació d’anellament podeu fer-ho de dilluns a divendres fins el dia 18 de setembre, de 7 a 13 del matí. Per a més informació: ebpallarsjussa@gmail.com

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats