Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Darrers dies de la campanya d’anellament a Canal Vell

Dimarts 26 Novembre 2019


Encarem els darrers dies de la campanya d’anellament de Canal Vell a Deltebre. La campanya, en general, ha estat per sota de la mitjana històrica de captures amb xifres molt baixes per algunes espècies com el mosquiter de passa i inferiors a la mitjana anual per a les boscarles. En els darrers dies, però, s’ha notat una bona entrada de mosquiter comú i repicatalons amb jornades amb bones captures. El protagonista indiscutible de la campanya, sense dubte, ha estat el mosquiter boreal Phylloscopus borealis capturat el passat 5 de novembre per Helen Williams i Roger Short i que suposa la primera citació per a Catalunya.

Podeu revisar les captures d’aquest any en aquest enllaç: https://bit.ly/34mBNdg

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats