Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Aquest any tu tries el projecte de conservació

Dilluns 16 Setembre 2019


Durant els 5 anys de vida del festival, ja s’han destinat més de 20.000€ a projectes de conservació. En els anys anteriors, era la organització del festival la que decidia a quin projecte de conservació es destinaven aquests beneficis. Aquest any seran els visitants els que decidiran quin projecte mereix endur-se els beneficis del festival i una aportació extra de 2000€ que farà el Zoo de Barcelona.

Vam obrir una convocatòria pública perquè totes les entitats, investigadors o grups de recerca que ho volguessin, ens presentessin un projecte de conservació relacionat amb els ocells en el que estiguessin treballant i necessiten fons per desenvolupar-lo. De totes les propostes rebudes, una comissió d’experts en va triar quatre per ser finalistes.

Durant el festival, tots els visitants rebran una butlleta amb informació dels projectes així com un codi unipersonal per podar votar el projecte de conservació de la seva preferència. Aquesta votació es farà en línia mitjançant telèfons mòbils o ordinador. A més, totes les persones que participin en la votació, participaran en el sorteig de tres premis oferts per edicions Lynx:
  1. HBW and BirdLife International Illustrated Checklist of the Birds of the World. Vol. 1 + Vol.2 
  2. Guia de les papallones diürnes de Catalunya + una guia de camp a escollir (Lynx & BirdLife International Field Guides)
  3. Una guia de camp a escollir (Lynx & BirdLife International Field Guides)
El dissabte 21 a les 11 del matí, tindreu l’oportunitat d’escoltar les entitats que han presentat els projectes finalistes a la carpa 3. Finalment, coneixerem quin ha estat el projecte guanyador i quins han estat els guanyadors del sorteig el diumenge a les 14:30 a la carpa 1.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats