Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Guanya una activitat de natura amb les DBF Xperiences

Dilluns 16 Setembre 2019


A més d’accedir a totes les conferències, exposicions, activitats infantils i tallers, aquest any podeu guanyar una experiència de natura només per adquirir la vostra entrada. Gràcies a la col·laboració de 9 dels expositors de la fira comercial, podeu optar a guanyar sortides amb raquetes de neu, sessions en hides fotogràfics, sortides guiades per veure ocells amb tast de vi inclòs entre moltes d’altres.

Tots els visitants rebreu un tríptic amb un codi unipersonal que haureu de registrar en línia juntament amb les vostres dades. El diumenge a les 14:30 h farem el sorteig en directe a la carpa 1 d’entre tots els codis enregistrats. No patiu si no hi podeu assistir, contactarem directament amb els guanyadors.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats