Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

XXVI Campanya d’anellament de passeriformes migratoris en el PN de Doñana

Dimecres 31 Juliol 2019


L’Estació Biològica de Doñana (EBD) organitza una nova campanya d’anellament postnupcial a Manecorro,  al Parc Nacional de Doñana. Aquesta campanya s’emmarca dins dels programes de seguiment d’avifauna que l’EBD porta a terme a Doñana des de fa dècades. La campanya d’anellament ens ajuda a conèixer millor com és la migració de passeriformes pel sud-est ibèric.

Busquem la col·laboració de persones interessades en els ocells i en particular en l’anellament científic. A l’estació d’anellament de Manecorro dediquem una atenció especial a la identificació, sexat, datat i muda i per això resulta un lloc molt adequat per a la formació de nous anelladors. També són benvinguts anelladors experts que vulguin aprofundir en els seus coneixements. Des de 1994, més d’un miler de col·laboradors de 19 nacionalitats diferents han passat per Manecorro, la majoria anelladors/es en formació o anelladors experts.

Enguany el període d’activitat serà de l’1 de setembre i el 15 de novembre de 2019. Els períodes de participació dels col·laboradors han ser d’almenys 10 dies. Als participants se’ls facilitarà allotjament gratuït al Rocío (a menys d’1 km de l’estació d’anellament). Las captures es fan des de l’alba fins al capvespre, establint uns torns de treball en funció del nombre de participants i del desenvolupament de l’activitat.
 
Els interessats en participar han d’omplir el següent formulari d’inscripció: https://bit.ly/2SSAg9X
 
També us podeu posar en contacte amb:
José Luis Arroyo Matos / Tf: +34 954466700 ext. 1076
e-mail: joseluis@ebd.csic.es

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats