Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Presentació de l’Estació Biològica del Montseny a la premsa

Dimecres 3 Juliol 2019


El passat 13 de juny es va fer la presentació de la recent estrenada Estació Biològica del Montseny a la premsa. Més que fer un acte estàtic amb una exposició de les característiques i finalitats de l’equipament, vam voler portar els periodistes dels diferents mitjans a experimentar les tasques d’investigació i divulgació que s’estan fent.

Així, van tenir l’oportunitat d’anar, caçapapallones en mà, a veure com els lepidopteròlegs estudien les papallones, com es fa un cens del BMS, revisar caixes niu i anellar pollets, desinfectar botes abans d’accedir a un rierol del tritó del Montseny o, fins i tot, col·locar una càmera de fototrampeig per “caçar” guineus i gorjablancs.

En aquesta activa jornada, els periodistes van tenir l’oportunitat d’entrevistar investigadors i personal de l’ICO, el Museu de Ciències Naturals de Granollers i del GRENP, que van explicar amb detall les seves respectives activitats.
La sessió va rebre cobertura a diferents diaris comarcals, Catalunya Ràdio i TV3, mitjà que emetrà el reportatge avui, dimecres 3 de juliol, al Telenotícies Comarques a partir de les 14 h (si llegiu això després d’aquesta data, podeu trobar el vídeo a TV3 a la Carta).

I al vídeo podreu veure si vam caçar alguna guineu o, potser, algun gorjablanc...

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats