Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Premi Sant Jordi per a l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona

Divendres 10 Maig 2019


L’Institut d’Estudis Catalans ha atorgat el premi Prat de la Riba 2019, que forma part dels Premis Sant Jordi, a l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona, impulsat per l’ICO, la Universitat de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Barcelona Zoo. L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 30 d’abril a les 12 del migdia a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans i va estar presidit per Joandomènec Ros, president de l’IEC, i Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, acompanyats de la resta del consell de govern de l’IEC. Els Premis Sant Jordi tenen una llarga tradició històrica i contribueixen a assolir la finalitat de l’IEC de promoure l’alta investigació científica, principalment la de tots els elements de la cultura catalana. Podeu consultar la relació dels treballs premiats en aquest enllaç.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats