Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Beca Predoctoral: contaminació per plàstics en aus marines

Divendres 10 Maig 2019


Estem buscant una persona per sol·licitar una beca predoctoral FI de la Generalitat de Catalunya (data prevista de la convocatòria setembre de 2019), per a desenvolupar la tesi doctoral en el nostre equip de recerca. El nostre grup treballa fonamentalment en l'ecologia i la conservació de les aus marines; pots veure les nostres línies de recerca i les contribucions científiques del grup en la pàgina www.gonzalez-solis.com.
 
Si estàs interessat/da, has acabat o acabaràs els teus estudis de màster entre l'1 de gener de 2017 i al 31 de desembre de 2019, i tens un expedient de grau superior a 7,5, si us plau, envia’ns un correu electrònic amb el teu CV i expedient acadèmic i explicant les teves motivacions per realitzar aquest doctorat abans del 10 de maig de 2019 a jgsolis@ub.edu.

L'objectiu principal d'aquest doctorat és estudiar la contaminació per microplàstics en aus marines de la Mediterrània i la possible transferència de contaminants dels plàstics a les aus.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats