Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Programa de vigilància del virus del Nil Occidental

Divendres 10 Maig 2019


En el marc del programa de vigilància del virus del Nil Occidental que coordina el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) s’agrairia la col·laboració en la vigilància passiva en aus. Per tal d’incrementar aquesta vigilància és necessari que totes aquelles aus rapinyaires o passeriformes que hagin mort en les darreres 24-48 hores (que no estiguin amb un alt grau de descomposició) a Catalunya amb l’excepció de les comarques del Pirineu i pre-Pirineu i durant el període d’activitat de mosquits (de maig a novembre) es procedeixi a trucar als agents Rurals per a la seva recollida (93 561 70 00) i posterior anàlisis pel virus del Nil Occidental al IRTA-CReSA.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats