Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Ja arriba el SOCC de primavera!

Dilluns 15 Abril 2019


El dilluns 15 de d’abril comença la temporada de primavera del SOCC. Recordeu que teniu fins al dia 15 de maig per realitzar el primer cens. Intenteu no deixar-ho per a l’últim moment!

A més, tal i com hem fet els darrers anys, volem proposar-vos que compartiu amb nosaltres les vostres experiències amb el SOCC. Ho podeu fer a través de les nostres xarxes socials amb el hashtag: #soccdeprimavera.
 
Si encara no ho feu, ens podeu seguir a: Facebook, Twitter i Instagram: @ICOcells

Aprofitem per comunicar-vos que tenim disponible un nou model de llibreta per anotar les dades del SOCC. Aquesta nova llibreta s’ha dissenyat en mida DIN A5 i format apaïsat per disposar de totes les seccions del transsecte en una mateixa fulla. La creació d’aquesta nova llibreta cerca complementar el altres dos formats existents i donar-vos més opcions als col·laboradors per poder escollir el format que més us agradi. Si teniu les vostres llibretes plenes, o rebíeu les fitxes i voleu provar un dels dos formats de llibreta, envieu-nos un correu electrònic i us farem arribar una llibreta el més aviat possible.

També us volem recordar que si encara teniu pendent d'enviar-nos les dades dels censos d’hivern us agrairem molt que ens les feu arribar el més aviat possible.

Moltes gràcies per fer possible el projecte i molt bona temporada de primavera del SOCC!

L’Equip de coordinació del SOCC

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats