Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Primera Riuada de Moixons de les Terres de l’Ebre

Divendres 10 Maig 2019


L’associació Picampall organitza la “Primera riuada de moixons de les Terres de l’Ebre” amb l’objectiu de mobilitzar les persones de dins i fora el territori que tinguin interès en els ocells. L’activitat consistirà en una jornada cooperativa per comptabilitzar el major nombre d’espècies d’ocells a les Terres de l’Ebre i tindrà lloc el cap de setmana de l’11 de maig.

Amb les dades recollides aportaran informació sobre les espècies en aquest període de migració als projectes de ciència ciutadana de l’ICO i faran una trobada de persones entusiastes de l’ornitologia per posar en comú les seves inquietuds.

Més informació i inscripcions: www.picampall.cat

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats