Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Voluntariat per a l’estudi de la migració de rapinyaires a la muntanya d’Alinyà

Dilluns 15 Abril 2019


Del 6 al 12 de maig de 2019
 
Tens experiència en observació i identificació d’ocells rapinyaires? Vols participar en una campanya per conèixer els ocells rapinyaires que travessen la Muntanya d’Alinyà en període de migració?

La migració és un fenomen natural captivador pel seu dinamisme i per les fascinants habilitats de la fauna migradora. Tenim indicis que fan pensar en l’existència d’una ruta a través de l’espai de la Muntanya d’Alinyà, si més no al pas prenupcial o de primavera. Des del programa Voluntariat x la Natura de la Fundació Catalunya La Pedrera organitzem aquesta activitat per conèixer el que pot esdevenir una eina molt útil per a la gestió de l’espai.
 
Cada observador podrà participar els dies que vulgui segons la seva disponibilitat. La dedicació mínima serà d’1 dia i la màxima de 3 (si hi hagués molta demanda). L’horari del treball de camp serà de 10 a 18 h cada dia.
 
Els observadors, en grups de 2 o 3 persones,  estareu distribuïts simultàniament en diferents llocs estratègics de la finca per tal de detectar, identificar, comptar i registrar el trànsit d’ocells rapinyaires migradors. La informació que s’obtingui del treball de camp es penjarà diàriament al web www.ornitho.cat i s’analitzarà en un informe que l’equip gestor de la Muntanya d’Alinyà realitzarà.
 
Calen coneixements en l’observació i identificació d’ocells rapinyaires. La Fundació Catalunya La Pedrera oferirà l’allotjament i els àpats als observadors voluntaris
 
Més info a territori@fcatalunyalapedrera.com o trucant al 932142567 (Susanna Izquierdo, de la Fundació Catalunya La Pedrera)

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
L'oficina romandrà tancada fins que millori la situació de la pandèmia

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats