Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

No només ocells: nous cursos sobre altra fauna

Divendres 22 Març 2019


Estació Biològica del Montseny, del 15 al 20 d’abril
 
Des de l’ICO estem posant en marxa l’Estació Biològica del Montseny (EBM), on es podran fer activitats de caire científic, formatiu i de recerca. Entre les diverses línies d’actuació, hi ha la programació d’un calendari de cursos d’altres grups de fauna, com rèptils i amfibis, ratpenats, papallones i micromamífers que es donaran a conèixer les properes setmanes.
L’estructura dels cursos serà diferent a la nostra oferta habitual pel fet que l’EBM té dos centres equipats amb sala de presentacions, cuina, llits i serveis que faciliten la realització de cursos amb estada de diversos dies.
El programa està realitzat conjuntament amb el Grup de Recerca de l’Escola de Natura de Parets del Vallès i el Museu de Ciències Naturals de Granollers, als quals s’afegiran altres entitats en un futur proper. El primer curs no ornitològic que ja tenim programat i anunciat, és el curs de rèptils i amfibis que impartiran diversos experts, grans coneixedors d’aquest grup taxonòmic: Albert Montori, Daniel Fernández-Guibernau, Salvador Carranza, Fèlix Amat i Marc Franch. Com podeu veure en el programa, les sessions en aula aniran complementades d’una sortida de camp nocturna el dissabte i una altra sortida el diumenge a migdia.
Aquesta és una oportunitat única de descobrir un món que probablement és força desconegut per la majoria d’afeccionats a l’ornitologia i que ajudarà molt a que tots nosaltres ampliem els coneixements sobre el medi natural, que és fascinant en totes les seves facetes. I tot això, al cor de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats