Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Tampoc són ocells, però volen

Divendres 22 Març 2019


Estació Biològica del Montseny, 6 i 7 d’abril
 
L’Estació Biològica del Montseny serà el campament base d’un curs de cinc dies de durada que s’endinsarà en el fascinant món dels ratpenats. El reconegut expert del Museu de Ciències Naturals de Granollers, Adrià López-Baucells, conduirà aquestes jornades formatives sobre tècniques d’estudi de quiròpters.
El curs està adreçat al públic en general però és especialment interessant per estudiants que tinguin interès a treballar amb aquests mamífers tan especials. Els actuals col·laboradors del programa de Seguiment de Ratpenats de Catalunya són també públic idoni per aquest curs. En qualsevol cas, també molts ornitòlegs poden descobrir un nou món que els permeti ampliar el seu coneixement de la fauna del nostre entorn.
Els assistents aprendran a identificar els ratpenats de Catalunya, utilitzar tècniques de bioacústica per gravar i analitzar ultrasons, identificar espècies amb detectors, l’ús correcte de caixes-refugi i sabran de primera mà quines coses de les que es diuen sobre els ratpenats són realitat o són mites, com el fet (o llegenda?) que transmeten la ràbia i altres històries que s’originen de la relació dels humans amb aquests enigmàtics animals nocturns.
 
Més informació: http://www.ornitologia.org/ca/Activitats/ebm_montseny.html

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats